Kysymyksiä ja kommentteja

Mikä on menneiden elämien regressio?

Menneiden elämien regressio on syvärentoutuneessa tilassa tapahtuva henkisen tietoisuuden matka menneisyyteen johonkin toiseen sielun kokemaan elämään jossain toisessa ajassa ja paikassa.

Voiko menneiden elämien regressiossa "jäädä" siihen elämään?

Et voi jäädä menneisiin elämiin kuten et voi jäädä tämänkään elämän muistoihin. Muistot ovat muistoja. Se miksi menneiden elämien kuten myös unohdetut lapsuuden muistot nousevat tietoisuuteen regressiossa, johtuu siitä miten syvärentoutuneessa tilassa alitajunta pääsee avautumaan.

Mitä menneiden elämien regressiossa tapahtuu?

Ohjaan sinut miellyttävään olotilaan rentouttamalla mielesi ja kehosi. Kehosi rentoutuessa, tietoinen mielesi rauhoittuu. Tietoisen mielesi hiljentyessä, intuitiivinen alitajuntasi pääsee avautumaan. Alitajuntasi tietää ja muistaa kaiken mitä sinulle on tapahtunut tässä elämässä. Se on myös mahdollistaa korkeimman henkisen tason - sielun tason muistojen muistamisen.

Minun tehtäväni on ohjata sinut menneisyyteen mielikuvaharjoituksen avulla. Itse menneiden elämien kokemus on kuitenkin sinun omasi.

Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin olla mahdollisimman avoin tälle kokemukselle.

Mitä hyötyä on menneiden elämien regressiosta?

Menneisyyteen palaaminen auttaa ymmärtämään tämän nykyisen elämäsi/sielusi teemoja. Pystyt näkemään sielun elämän jatkumona, jossa kaikella on syynsä ja seurauksensa. Tämä tieto auttaa sinua tekemään tulevaisuudessa vastuullisia valintoja.

Sinun on helpompi irtipäästää ja antaa anteeksi tämän elämän kipeitä tapahtumia, kun näet miten ne ehkä ovat seurausta siitä mitä menneisyydessä on tapahtunut.


Perustuuko reiki johonkin uskontoon?

Reiki ei ole politiikkaa, uskontoa, astrologiaa, numerologiaa, mystiikkaa eikä jälleensyntymisoppia

Mitä reikillä voi hoitaa? Reikillä voi hoitaa kaikkea, mm. ihmisiä, eläimiä, asioita, tilanteita, tapahtumia, ihmissuhteita, onnettomuuksia, katastrofeja, maaplaneettaa, luontoa, kasveja, merta ja vettä.

Miksi reikiä? Reikin perusajatus on, että olemme kaikki osa suurta kokonaisuutta. Korkeampi voima, joka on meissä kaikissa, luonnossa ja elämässä ympärillämme. Nykyajan kiire ja stressi tukkii energiakanavamme ja näin unohdamme yhteytemme henkiseen korkeampaan alkuperäämme. Reiki puhdistaa, tasapainottaa ja rauhoittaa mieltämme ja kehoamme. Reiki on polku, joka tarjoaa ihmiselle matkaa omaan itseen löytää rauha ja onnellinen, tasapainoinen elämä.

Missä reiki vaikuttaa? Reiki vaikuttaa kaikilla olemisen tasoilla: ruumiin, mielen, tunteen ja hengen tasoilla, aina meidän korkeimmaksi parhaaksi.

Miten jaksan tehdä energiahoitamista? Eikö se uuvuta? Ei uuvuta, vaan voimaannun siinä samalla, kun asiakas. Hoitaja on pelkkä kanava tälle energialle, eli omilla voimilla/energioilla työtä ei tehdä.

Miten kaukohoito tapahtuu käytännössä? Asiakas ottaa hoidon vastaan omassa kotona, leväten ja rauhoittuen. Puhelinlinjaa ei pidetä auki, vaan päinvastoin kaikki "liikenne" katkaistaan hoidon ajaksi. Lentotila on tässä hyvä apu. Hoidon jälkeen lähetän äänitiedoston, jossa selvitän hoitoa ja sen tuomia asioita asiakkaalle. Usein nostan tarotkortteja ja selvitän sitäkin kautta tilannetta asiakkaalle.  Kaukohoidossa on helppo rauhoittua, jos tilanne jännittää.

"Kanavoin kaukohoidon tänään koronataudissa olevalle asiakkaalle. Pyysin palautetta, ja tällainen palaute tuli puolitoista tuntia hoidon aloituksen jälkeen:

"Kiitos Aija ❤️

Hoidon aika nukahdin n puoleksi tunniksi ja tuntui kuin olisi nukkunut pidempäänkin eli syvällä kävin.

Lämpöä tuntui eripuolella kehoa, erityisesti vatsan seudulla tuntui.

Ennen hoitoa lämpöä oli 37.5 ja hoidon jälkeen 36.9. Enkä ottanut särkylääkettä. Pää tuntuu nyt paljon ns selvemmältä."

"Aija on persoonana lämmin ja luottamusta herättävä, jopa rauhoittava"

"Hyvät oli energiat, hyvin oon jo 2 yötä nukkunut hoidon jälkeen, ja aamullakin oli virkeä olo."

"Virallisesti energiahoito toimi. Rannekellonkin mukaan stressi lievittyi ja enregiataso nousi."

"Nämä hoidot toimivat joka kerta paremmin. Energiaa lataatui hyvin."

"Hoito toimi mahtavasti. Vatsa on toiminut harvinaisen hyvin ja näköni on kirkastunut."

"Tunteet ovat avautuneet, ja olo on hyvä."

"Olen lievästi sanottuna ylittänyt itseni jaksamisen suhteen sen jälkeen, kun kävin hoidossa"

"Tänään olen ollut kivuton , ensimmäinen päivä vuosiin kun en ajattele kipulääkettä "

" Oli huikea kokemus. Tunsin, kun energia aaltoili jaloista ylöspäin. "

" Eilinen hoito oli jotain mitä en ole kokenut koskaan.

*Yleensä mulla ku ajan pitkää matkaa autolla ni mun kädet kipeytyy ..Nyt on ollut eilisen hoidon jälkeen kivut pois"