Blogi

Hoitohuone Asemakadulle avaa ovensa

Ystäväni Sarin kanssa avasimme hoitohuoneen keskustaan Asemakadulle. Sinun on mahdollista tulla palveltavaksi, omien tarpeidesi mukaan.

Olet tervetullut


Nythän minulle juolahti mieleen yks juttu. Kokoan tänne vanhan kansan sanontoja, arvoituksia ja sutkauksia. Niitä voi täältä käydä lukemassa itsekukin. Kun työskentelen vanhusten kanssa, niin siellä tulee jos jonkinlaisia sanontoja ilmoille. Niille nauretaan sitten yhdessä, välillä vedet silmistä valuen. Tuleeko sinulle joku mieleen, laita...

Kirjoittelen tässä tapahtumasta, jossa olin osallisena tässä lähiaikoina.

Olen saanut uusia ihania ihmisiä elämääni, kun olen saanut kotipalveluasiakkaita, ja päässyt tekemään työtä heidän kanssaan. Kotiin tuotava apu on tärkeää, ja mahdollistaa kotona asumisen vaikeinakin aikoina, esim. sairauden tai tapaturman sattuessa.

Reilun puolen vuoden opiskelu MB Training Academy: ssä on takana, ja 1.9.2021 valmistun regressio-ohjaajaksi. Opettaja Mervi Bergström ohjasi ryhmäämme Sheffieldistä käsin. Nykypäivän tekniikoilla yhteydenpito onnistuu kätevästi, ja pitkät välimatkat eivät ole este. Koska koulutus onnistui todella hyvin zoomilla, on se rohkaissut minua tekemään...

Kävin tänään Valamon luostarissa, ihan vaan pikavierailulla mieheni kanssa. Silmiini osui nämä valkoiset yksinkertaiset puupenkit. Hätkähdin oikein, kun näin niitä useamman luostarin alueella.