Blogi

Reilun puolen vuoden opiskelu MB Training Academy: ssä on takana, ja 1.9.2021 valmistun regressio-ohjaajaksi. Opettaja Mervi Bergström ohjasi ryhmäämme Sheffieldistä käsin. Nykypäivän tekniikoilla yhteydenpito onnistuu kätevästi, ja pitkät välimatkat eivät ole este. Koska koulutus onnistui todella hyvin zoomilla, on se rohkaissut minua tekemään...

Kävin tänään Valamon luostarissa, ihan vaan pikavierailulla mieheni kanssa. Silmiini osui nämä valkoiset yksinkertaiset puupenkit. Hätkähdin oikein, kun näin niitä useamman luostarin alueella.

Kävin muutama vuosi sitten meedioistunnossa, jossa näkijä kysyi minulta, että olenko hoitaja. Hän sanoi, että hän näkee minut ihmisenä, joka tekee työtä lähtien kotoa useisiin eri suuntiin, lähelle ja kauas. Kerroin siinä sitten, miten teen energiahoitajan työtä, ja kanavoin paljon kaukohoitoja.

Tmi Aija Väätäinen on merkitty Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän ylläpitämään yksityisten kotipalvelujen tukipalvelutuottajarekisteriin 3.8.2021 alkaen. Tarkempia tietoja palvelut välilehdeltä.

Lootuskukka

22.07.2021

Lootuskukka on valmis, ja näyttää juri sellaiselta, kuin olen halunnut. Kiitos Heli ja Tytti avustanne.

Nyt voit siis varata aikaa menneiden elämien regressioon. Heinäkuun loppuun saakka hinta on 85€. Tuolta palvelut välilehdeltä löydät selostuksen siitä, että mitä hinta pitää sisällään.

Tässä yksi tilannekuva hoitohuoneelta eiliseltä. Ollaan aloittelemassa Reikihoitoa, ja selostan asioita ennen, kun alan kanavoimaan energioita. Asiakas ajeli Ouluun tänään, ja laittoi viestiä, miten hyvä olo hänellä oli: "Yleensä mulla ku ajan pitkää matkaa autolla ni mun kädet kipeytyy ..Nyt on ollut eilisen hoidon jälkeen kivut pois"

Kannoin tänään poikani Aten kanssa hoitopöydän Yrjölän kotiseututalolle. Energiatie vaihtui Yrjöläntieksi. Nimi ei ole kovin lupaavan enteellinen, mutta miljöö mitä parhain ja ihanin. Ikkunasta näkyy jokimaisema, ja ulkoa kuuluu linnunlaulua.