Blogi

Kirjoittelen tässä tapahtumasta, jossa olin osallisena tässä lähiaikoina.

Olen saanut uusia ihania ihmisiä elämääni, kun olen saanut kotipalveluasiakkaita, ja päässyt tekemään työtä heidän kanssaan. Kotiin tuotava apu on tärkeää, ja mahdollistaa kotona asumisen vaikeinakin aikoina, esim. sairauden tai tapaturman sattuessa.

Reilun puolen vuoden opiskelu MB Training Academy: ssä on takana, ja 1.9.2021 valmistun regressio-ohjaajaksi. Opettaja Mervi Bergström ohjasi ryhmäämme Sheffieldistä käsin. Nykypäivän tekniikoilla yhteydenpito onnistuu kätevästi, ja pitkät välimatkat eivät ole este. Koska koulutus onnistui todella hyvin zoomilla, on se rohkaissut minua tekemään...

Kävin tänään Valamon luostarissa, ihan vaan pikavierailulla mieheni kanssa. Silmiini osui nämä valkoiset yksinkertaiset puupenkit. Hätkähdin oikein, kun näin niitä useamman luostarin alueella.

Kävin muutama vuosi sitten meedioistunnossa, jossa näkijä kysyi minulta, että olenko hoitaja. Hän sanoi, että hän näkee minut ihmisenä, joka tekee työtä lähtien kotoa useisiin eri suuntiin, lähelle ja kauas. Kerroin siinä sitten, miten teen energiahoitajan työtä, ja kanavoin paljon kaukohoitoja.