Blogi

Nyt voit siis varata aikaa menneiden elämien regressioon. Heinäkuun loppuun saakka hinta on 85€. Tuolta palvelut välilehdeltä löydät selostuksen siitä, että mitä hinta pitää sisällään.

Tässä yksi tilannekuva hoitohuoneelta eiliseltä. Ollaan aloittelemassa Reikihoitoa, ja selostan asioita ennen, kun alan kanavoimaan energioita. Asiakas ajeli Ouluun tänään, ja laittoi viestiä, miten hyvä olo hänellä oli: "Yleensä mulla ku ajan pitkää matkaa autolla ni mun kädet kipeytyy ..Nyt on ollut eilisen hoidon jälkeen kivut pois"

Kannoin tänään poikani Aten kanssa hoitopöydän Yrjölän kotiseututalolle. Energiatie vaihtui Yrjöläntieksi. Nimi ei ole kovin lupaavan enteellinen, mutta miljöö mitä parhain ja ihanin. Ikkunasta näkyy jokimaisema, ja ulkoa kuuluu linnunlaulua.

Pihallamme kasvaa vaahtera. Melkein joka talvi se paleltuu jostain kohdasta, mutta jaksaa kituuttaa täällä kuitenkin. Kovin korkeaksi se ei ole kasvanut, vaikka on ollut pihassa yli 60 vuotta. Äitini on nuorena tyttönä tuonut taimen Helsingistä tullessaan, kun on ollut siellä kyläilemässä. Tällä puulla on merkitystä, ja kun taloamme rakennettiin,...

Sain kortin ystävältä tässä joku viikko sitten. Hän oli kirjoittanut korttiin tarinan kissasta ja hännän jahtaamisesta. Teksti sisältää asiaa, ja mielikuva häntää jahtaavasta kissasta saa hymyn huulille. Pysähtyminen asioiden äärelle vaatii harjoittelua, ja malttia varmasti meiltä itsekultakin.

Tässä logon versioita. Ystäväni Heli on tätä työstänyt, ja hyvältä näyttää.

Tein tästä samasta asiasta tässä joku aika sitten päivityksen facebookissa. Laitan juttua myös tänne blogiin. Reiki on tuntematon ja vieras asia monelle, mutta reikiin on tutustunut lieksalaisiakin jo parikymmentä vuotta sitten. He ovat kokeneet asian tarpeelliseksi, ja hakeutuneet kursseille. Joku on kertonut, miten asiaa on kummeksuttu silloin,...

Piti turvautua jälleen kerran netin ihmeelliseen maailmaan, ja kerrata, että mikä se helatorstai ja helluntai oikein olikaan, ja miksi sitä vietetään.