Blogi

Hoitohuone Asemakadulle avaa ovensa

Ystäväni Sarin kanssa avasimme hoitohuoneen keskustaan Asemakadulle. Sinun on mahdollista tulla palveltavaksi, omien tarpeidesi mukaan.

Olet tervetullut


Kävin muutama vuosi sitten meedioistunnossa, jossa näkijä kysyi minulta, että olenko hoitaja. Hän sanoi, että hän näkee minut ihmisenä, joka tekee työtä lähtien kotoa useisiin eri suuntiin, lähelle ja kauas. Kerroin siinä sitten, miten teen energiahoitajan työtä, ja kanavoin paljon kaukohoitoja.

Tmi Aija Väätäinen on merkitty Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän ylläpitämään yksityisten kotipalvelujen tukipalvelutuottajarekisteriin 3.8.2021 alkaen. Tarkempia tietoja palvelut välilehdeltä.

Lootuskukka

22.07.2021

Lootuskukka on valmis, ja näyttää juri sellaiselta, kuin olen halunnut. Kiitos Heli ja Tytti avustanne.

Nyt voit siis varata aikaa menneiden elämien regressioon. Heinäkuun loppuun saakka hinta on 85€. Tuolta palvelut välilehdeltä löydät selostuksen siitä, että mitä hinta pitää sisällään.

Tässä yksi tilannekuva hoitohuoneelta eiliseltä. Ollaan aloittelemassa Reikihoitoa, ja selostan asioita ennen, kun alan kanavoimaan energioita. Asiakas ajeli Ouluun tänään, ja laittoi viestiä, miten hyvä olo hänellä oli: "Yleensä mulla ku ajan pitkää matkaa autolla ni mun kädet kipeytyy ..Nyt on ollut eilisen hoidon jälkeen kivut pois"

Kannoin tänään poikani Aten kanssa hoitopöydän Yrjölän kotiseututalolle. Energiatie vaihtui Yrjöläntieksi. Nimi ei ole kovin lupaavan enteellinen, mutta miljöö mitä parhain ja ihanin. Ikkunasta näkyy jokimaisema, ja ulkoa kuuluu linnunlaulua.

Pihallamme kasvaa vaahtera. Melkein joka talvi se paleltuu jostain kohdasta, mutta jaksaa kituuttaa täällä kuitenkin. Kovin korkeaksi se ei ole kasvanut, vaikka on ollut pihassa yli 60 vuotta. Äitini on nuorena tyttönä tuonut taimen Helsingistä tullessaan, kun on ollut siellä kyläilemässä. Tällä puulla on merkitystä, ja kun taloamme rakennettiin,...