Menneiden elämien regressiosta hieman

25.05.2021

Olen tässä alkuvuonna aloittanut regressio-ohjaajan koulutuksen.

Aihe on kiinnostanut vuosia, ja  nyt oli mahdollisuus kouluttautumiseen Mervi Bergströmin ohjauksessa. Olen käynyt muitakin Mervin kursseja, ja tämä tuli luonnollisena jatkumona omalla polullani.

Menneiden elämien regressio tapahtuu syvärentoutuksessa. Siinä asiakas viedään turvallisesti henkisen tietoisuuden matkalle johonkin toiseen sielun kokemaan elämään, jossain toisessa ajassa ja paikassa. Tämä puolestaan auttaa ymmärtämään nykyisen elämän, eli sielumme teemoja. Huikeita kokemuksia olen saanut kokea, sekä ohjata näiden kuukausien aikana omien opiskelukavereiden kanssa.

Me kannamme sielussamme aiempien elämien muistoja tapahtumista, joita meille on tapahtunut. Sielumme muistaa kaiken, koska se on kuolematon. Kokemamme asiat voivat siirtyä seuraavaan elämään, selittämättöminä asioina/vaivoina, joille ei löydy loogista selitystä. Esimerkkinä voisin mainita ahdistukset ja pelot, jotka kumpuaa vain "jostain". Regression avulla on helpompi irtipäästää elämän kipeistä tapahtumista, koska joskus tämän elämän tapahtuma onkin seurausta jostain edellisen elämän tapahtumasta.

Sielumme kantaa mukanaan kaiken kokemamme. Olemme elämiemme aikana oppineet pajon viisautta, mutta olemme saaneet myös haavoja sieluumme. Sielua voi hoitaa ja parantaa regression avulla, sen olen itse kokenut.

Syvärentoutus eli kevythypnoosi on tila, jossa henkilön tietoinen mieli rauhoittuu, ja alitajunta pääsee avautumaan. Alitajunta taas muistaa kaiken, mitä meille on tapahtunut tässä elämässä. Rentoutuminen puolestaan mahdollistaa myös sielun tason muistojen muistamisen. Minun osuuteni on ohjata asiakas henkisen tietoisuuden matkalle mielikuvaharjoituksen avulla.

Toivon, että tämä avasi hieman menneiden elämien regressiota sinulle, jos se on tuntunut vieraalta asialta. Puhun tästä mielelläni kanssasi, jos kiinnostut asiasta.

Ihanaa tiistaipäivää